A Magyar H. P. Lovecraft Társaság támogatása

A Magyar H. P. Lovecraft Társaság egyre nagyobb lendülettel és egyre több eredménnyel végzi munkáját, célkitűzéseink a megvalósítás útjára léptek, elindultak a folyamatok, amiket fontosnak tartunk ahhoz, hogy magyar köztudatban letisztult és reális kép alakuljon ki Lovecraft személyiségéről, életéről, irodalmi és szakmai munkásságáról, a világirodalomban betöltött pozíciójáról. Tizenegyen alapítottuk az egyesületet, mindannyian elköteleztük magunkat a kitűzött célok elérése érdekében és nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt időszakban többen is csatlakoztak az egyesülethez, szakmai tudásukkal hozzájárultak a projektek megvalósulásához.

Munkánkat az Alapszabályban rögzítettek szerint anyagi ellenszolgáltatás nélkül végezzük, soha nem is volt célunk és nem is lesz, hogy elkötelezettségünket pénzre váltsuk. Azonban az egyesület éves működéséhez szükség van bizonyos anyagi forrásra, ami fedezni tudja azokat a nem személyi jellegű kiadásokat, amik a modern és kulturált tájékoztatáshoz szükségesek, illetve jogszabályok írják elő. Ezért fordulunk a hazai közösséghez, és kérjük támogatásotokat.

Bármilyen kis összeg is áll rendelkezésre, őszintén kijelenhetjük, hogy minden fillér számít, legyen az pár száz vagy ezer forint, számunkra az is nagy segítséget jelent. Akinek lehetősége van rá, kérjük támogassa az egyesületet. Ehhez az alábbi bankszámlaszámra kell befizetni az összeget:

OTP Bank
Magyar H. P. Lovecraft Társaság
Bankszámlaszám: 11749015-28539076

Megkérünk minden támogatót, hogy a befizetés után küldjön emailt az info@lovecraft.hu címre; szeretnénk megköszönni a támogatást. Minden felajánlott támogatást, az egyesület tagjai és a magyarországi H. P. Lovecraft közösség nevében is előre köszönünk.

 

Támogasd te is adód 1+1%-val a Magyar H. P. Lovecraft Társaság munkáját, a magyarországi lovecraftiánus közösséget!

Scroll to top