Adó 1+1% – Támogasd te is az MHPLT működését

Kedves barátaink, Lovecraft rajongók!

A Magyar H. P. Lovecraft Társaság 2020-tól jogosulttá vált arra, hogy magyarországi magánszemélyek adójuk 1+1%-os felajánlásával támogassák az egyesület működését. Az egyesület jogosultságát ellenőrizheted a NAV oldalán itt, ha letöltöd az XLS vagy PDF fájlt (a kereső nem működik megfelelően, nem naprakész).

Támogasd te is adód 1+1%-val a Magyar H. P. Lovecraft Társaság munkáját, a magyarországi lovecraftiánus közösséget!

Adód felajánlásáról 2020-ban május 20-ig rendelkezhetsz. A rendelkező nyilatkozatot a legegyszerűbben az e-SZJA online felületen töltheted ki ezen a linken. Az online kitöltő felület ügyfélkapus regisztráció nélkül is használható, ebben az esetben a rendelkező nyilatkozat csak kinyomtatva, papír alapon, lezárt borítékban nyújtható be a NAV-hoz. A nyilatkozatot letöltheted az előbbi linkről. További részletes tájékoztatást itt találsz még a felajánlásról.

Az MHPLT adószáma: 18910784-1-20

A rendelkezéshez egyedül az adószámunk szükséges, a “kedvezményezett technikai száma, neve” részhez nem kell semmit írni!

A rendelkezésekből felajánlott összeget az MHPLT teljes mértékben az egyesület működésére, fenntartására fordítja. Alapszabályunk értelmében az egyesület tagjai anyagi juttatásban nem részesülnek, a tagság munkáját önkéntes alapon, társadalmi munkában végzi. Azonban vannak bizonyos költségek, melyek elengedhetetlenek, kötelezőek az egyesület működtetéséhez. Ilyen például a havi számlavezetési díj, vagy a domain név és a hozzá tartozó tárhely bérleti díja.

2020-ban több olyan rendezvényt is tervezünk szervezni, ahol közösségünk tagjai az előadásokon túl, megismerhetik egymást. Természetesen idén is megrendezésre kerül az Országos H. P. Lovecraft Találkozó, illetve év közben több, de rövidebb – nem egész napos – kerekasztal beszélgetést is szervezünk (az elsőn előre láthatóan Kornya Zsolt és Nemes Z. Márió lesz a meghívott vendégünk). Terveink közt szerepel felolvasó estek, kiállítások szervezése is, melynek első állomása az éppen aktuális alkotói pályázat és kiállítás.

A működéshez és rendezvények szervezéséhez elengedhetetlen a közösség anyagi támogatása. Az 1+1%-os felajánlásokat az egyesület csak szeptember fogja megkapni a NAV-tól egy összegben, azonban az év közbeni kötelezettségeinket addig is teljesítenünk kell. Ezért kiemelten fontos, hogy az 1+1%-os rendelkezésen felül, amennyiben lehetőséged van rá, támogasd az egyesületet.

Ha kérdésed van az 1+1%-os rendelkezéssel, a támogatással kapcsolatban, keress minket bizalommal: info@lovecraft.hu

Köszönjük támogatásodat.

Ha még nem tetted, csatlakozz a Magyar H. P. Lovecraft Társasághoz, vidd hírét közösségünknek, az 1+1%-os felajánlás lehetőségéről. Megosztáshoz használd a bejegyzés linkjét, vagy az alábbi képet:

Scroll to top