Adó 1+1% – Támogasd te is az MHPLT működését

Kedves barátaink, Lovecraft rajongók!

A Magyar H. P. Lovecraft Társaság 2020-tól jogosulttá vált arra, hogy magyarországi magánszemélyek adójuk 1+1%-os felajánlásával támogassák az egyesület működését. Az egyesület jogosultságát ellenőrizheted a NAV oldalán itt, ha letöltöd az XLS vagy PDF fájlt.

Támogasd te is adód 1+1%-val a Magyar H. P. Lovecraft Társaság munkáját, a magyarországi lovecraftiánus közösséget!

Személyi jövedelemadód 1+1% felajánlásáról 2021-ben május 20-ig rendelkezhetsz, amit az szja-bevallástól függetlenül is megtehetsz. A rendelkező nyilatkozatot a legegyszerűbben az e-SZJA online felületen töltheted ki ezen a linken. Az online kitöltő felület ügyfélkapus regisztráció nélkül is használható, ebben az esetben a rendelkező nyilatkozat csak kinyomtatva, papír alapon, lezárt borítékban nyújtható be a NAV-hoz. A nyilatkozatot letöltheted az előbbi linkről. További részletes tájékoztatást itt találsz még a felajánlásról.

Az MHPLT adószáma: 18910784-1-20

A rendelkezéshez egyedül az adószámunk szükséges, a „kedvezményezett technikai száma, neve” részhez nem kell semmit írni!

A rendelkezésekből felajánlott összeget az MHPLT teljes mértékben az egyesület működésére, fenntartására fordítja. Alapszabályunk értelmében az egyesület tagjai anyagi juttatásban nem részesülnek, a tagság munkáját önkéntes alapon, társadalmi munkában végzi. Azonban vannak bizonyos költségek, melyek elengedhetetlenek, kötelezőek az egyesület működtetéséhez. Ilyen például a havi számlavezetési díj, vagy a domain név és a hozzá tartozó tárhely bérleti díja.

A működéshez és rendezvények szervezéséhez elengedhetetlen a közösség anyagi támogatása. Az 1+1%-os felajánlásokat az egyesület csak szeptember fogja megkapni a NAV-tól egy összegben, azonban az év közbeni kötelezettségeinket addig is teljesítenünk kell. Ezért kiemelten fontos, hogy az 1+1%-os rendelkezésen felül, amennyiben lehetőséged van rá, támogasd az egyesületet.

Ha kérdésed van az 1+1%-os rendelkezéssel, a támogatással kapcsolatban, keress minket bizalommal: info@lovecraft.hu

Köszönjük támogatásodat.

Ha még nem tetted, csatlakozz a Magyar H. P. Lovecraft Társasághoz, vidd hírét közösségünknek, az 1+1%-os felajánlás lehetőségéről. Megosztáshoz használd a bejegyzés linkjét, vagy az alábbi képet:

Scroll to top