Előzetes felmérés az I. Országos H . P. Lovecraft Találkozó létszámához

 

Ahogy a legutóbbi videobejegyzésben említettük, a segítségeteket kérjük ahhoz, hogy megközelítőleg kalkulálni tudjunk az októberi I. Országos H . P. Lovecraft Találkozó létszámával. Ezért egy előzetes felmérést indítunk. A konferencia Budapesten a Három Holló Kávéházban kerül megrendezésre 2019. október 19-én szombaton.

Az OHPLT terveink szerint 10:00 órakor kezdődik, egy kis megnyitóval, majd rögtön kezdődnek is az előadások, kerekasztal beszélgetések, és előre láthatóan 20:00 órakor kezdődik a rendezvényt lezáró 30 perces koncert, közben szünetek és ebédidő. A Három Holló éjfélig tart nyitva, tehát nem kell hazasietnünk, bőségesen lesz még időnk lazítani és beszélgetni.

A programlista még nem teljes, de lesz előadás Poe és Lovecraft művészetéről, Clark Asthotn Smith és Lovecraft művészetéről, Lovecraft és a videojátékok kapcsolatáról, a hazai lovecrafti kiadványokról (Azilum, Black Aether), fakultációs programunkról, lesz kvízjáték nyereményekkel és kulturális műsor is.

Arra kérünk, hogy válasz az alábbi lehetőségek közül. Természetesen a felmérés folyamatos lesz, tehát ha jelenleg még nem tudod eldönteni ráérsz-e, később is tudod jelezni felénk, hogy érdekel a konferencia. A válaszadás nem jár semmilyen kötelezettséggel, ez csupán számunkra segítség.

Előre is köszönjük, kérünk, ha lehetőséged van rá, vidd hírét a konferenciának és a felmérésnek. Minden megosztást köszönünk.

Ha a válaszadási lehetőség nem jelenik meg Chrome böngészőben, próbáld meg Firefoxban, vagy Internet Explorerben. Köszönjük.

Scroll to top