Támogatói ajándéktárgyak

 

Még a 2018-as terveinkhez tartozik, hogy a Magyar H. P. Lovecraft Társaság szeretne olyan támogatói ajándéktárgyakkal is előállni, amikhez az egyesület tagjai kedvezményes áron juthatnak hozzá, de természetesen a hazai lovecrafti közösség minden tagja számára elérhetőek. 2019-ben a megvalósítás útjára lépünk.

Szeretnénk egy olyan “támogatói rendszert” kialakítani, amiben a felajánlott támogatásokért viszonzásul adunk is valami kézzelfoghatót. Első körben mondhatni a szokásos dolgokra gondoltunk, pólóra és bögrére, azonban idővel biztos, hogy bővülni fog a kínálat.

A termékek megvásárlásával, minden esetben a Magyar H. P. Lovecraft Társaságot fogod támogatni.

A fenti képek csak illusztrációk, nem biztos, hogy pont ilyen grafikával lesznek rendelhetők a termékek, bár az egyesület lógója mindegyiken meg fog jelenni, illetve nagyon sok minden függ még a kivitelezőtől és a technikai megkötésektől is.

Hamarosan, még az első félévben jelentkezünk a részletekkel, és várhatóan mire megjön a kánikula, már új MHPLT pólódban kezdheted a nyarat. Addig is csatlakozz az egyesülethez, amit online is megtehetsz, ehhez kattints ide.

Tomasics József
elnök

 

 

Scroll to top