Call of Cthulhu videojáték 2000 forint kedvezménnyel az egyesület tagjai számára a Konzolok Szervizétől!

Október 30-án jelenik meg a Chaosium ikonikus asztali szerepjátékából készített hivatalos Call of Cthulhu videojáték. Sokáig kellett várnunk a játékra, az első bejelentés után évekig semmilyen információt nem lehetett tudni róla, azonban hamarosan elérkezik az idő, hogy a Dark Corners of the Earth után ismét a nyomozásé legyen a főszerep.

Bacsai Gábor egyesületi tagunk közbenjárásával, a Konzolok Szervize minden egyesületi tag részére 2000 forint kedvezményt biztosít a játék PS4 és Xbox One verzióira az előrendelés idejére, így a játékot 17 890 forint helyett 15 890 forintért rendelheted meg.

Minden jelenlegi tagunk jogosult a kedvezményre tagi státusztól függetlenül (azok is, akik október 12-ig jelezték csatlakozási szándékukat, de még nem kaptak visszajelzést), de azok is részt vehetnek az akcióban, akik még nem tagjai az egyesületnek. Ennek feltételeként, először csatlakozz az egyesülethez Támogatóként, támogasd az egyesületet minimum 1000 forinttal és máris igénybe veheted a kedvezményt.

  • Vásárlási szándékát mindenkinek jeleznie kell az egyesület felé az info@lovecraft.hu e-mail címen.
  • Válaszlevélben küldjük az akciós kuponkódot, amit a rendelés leadásakor az „Egyéb adatok, üzenet nekünk, üzenet a futárnak, megjegyzés” mezőben kell megadni.
  • Személyenként egy darab kódot tudunk biztosítani.
  • A házhozszállítás ingyenes.

Ahogy ígértük, dolgozunk a partnerkapcsolatok kialakításán, ennek első lépése a jelenlegi akció az egyesület tagjai részére. Ezúton mondunk köszönetet a Konzolok Szervizének a hazai közösség támogatásáért, és Gábornak, amiért létrejöhetett az együttműködés.

Mindenkinek jó nyomozást kívánunk!

 

Scroll to top