MHPLT honlap betűméret probléma

Az Magyar H. P. Lovecraft Társaság honlapja még béta állapotban van, folyamatosan fejlesztjük az oldalt. Jelenleg – és terveink szerint a jövőben is – a Kale elnevezésű wordpress témát használjuk az oldalhoz, ennek is az ingyenesen elérhető verzióját. Terveink közt szerepel természetesen a pro verzió beszerzése, ez 35 dollár. Az ingyenesség hátránya, hogy nem minden funkció elérhető a témán belül, bizonyos részek nem használhatók jelenleg, nem módosíthatok.

Így van ez a betűmérettel is. Az ingyenes verzióban nem változtatható, fix a betűméret, csak egy áthidaló megoldással lehetséges.

A jobb oldali sávban, a KERESÉS felett található három darab „A” betű. Ezeknek a betűknek a segítségével lehet változtatni a betűméretet a honlapon. Értelemszerűen a nagyobb „A” betűméret növekedést okoz, a kisebb pedig csökkenést. A cookie használat miatt, a honlap 30 napig megtartja a beállítást automatikusan.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a honlap használt betűméret jelenleg nem a leg optimálisabb, a téma megvásárlásával megfogjuk oldani ezt a problémát, bár telefonon és tableten való böngészéshez tökéletes a honlap jelenlegi verziója. Köszönjük a türelmet.

Scroll to top